Het is weer die tijd van het jaar, december is begonnen en de leukste feestdagen van het jaar komen er aan (althans dat vind ik dan).
Door de jaren heen heb ik veel kerstkaartjes ontworpen, helaas had ik dit jaar niet de tijd om nieuwe te maken omdat ik opdrachten heb lopen. Maar ik heb nog wel mijn oudere kaarten bij Kaartje2go te koop staan.
Kaartje2go is een website waarbij je direct vanuit je luie stoel kaartjes kan versturen, kaartje2go zorgt voor de postzegel en het versturen, het enige wat je zelf hoeft te doen is  een kaart uitkiezen en er iets in zetten natuurlijk, betalen kan bijv. via PayPal of iDeal. Hier zijn een paar voorbeelden van mijn kerstkaarten (als je er op klikt kom je op de kaart bij kaartje2go terecht):

sneeuwpop-en-kat-onder-lantaarnlicht schaatsende-muisjes

snowy_owl_by_neesha-d5lo5p5

joy---sneeuwvlok noorderlicht

Alle andere kaarten kun je vinden in mijn kerstkaarten collectie.
Natuurlijk wens ik iedereen alvast een gezellige en mooie maand en uiteinde van het jaar 🙂 !
Maar ik zal vast nog voor het einde van het jaar een leuk overzicht maken van alle activiteiten van PetPet in 2014 dus tot dan.

(Sorry this blogpost is in Dutch, since these cards can only be ordered from and to the Netherlands)