Shop en bestel (NL)

Wil je een van mijn illustraties of kunstwerken aan de muur hebben? Dan kan ik persoonlijk voor je iets laten afdrukken en bestellen!

Gebruik je liever direct een print-on-demand website? Kijk dan eens bij Motiflow (stof en inpakpapier) en Werkaandemuur (prints) of het internationale Spoonflower, Redbubble & Society6. Persoonlijk een print bestellen is echter goedkoper.

Hoe gaat het bestellen hier via de website in zijn werk? Je vult onderstaand formulier in. Als je een andere keuze voor illustratie/kunstwerk hebt kies dan ‘een andere’ en laat het weten in het formulier bij opmerkingen wat je keuze is. Vul je gegevens in en verzenden maar!

Nadat je bestelling bij mij binnenkomt zal ik je een mail sturen om deze te controleren en bevestigen. Het kan zijn dat de gekozen illustratie bijvoorbeeld te klein of groot is voor de maat die je gekozen hebt, dit zal ik dan aangeven. Als alles in orde is stuur ik je een betaalverzoek. Na je betaling wordt je bestelling binnen 3 werkdagen verzonden!

De prijzen

Je kan hier de lijst met de prijzen vinden. Omdat deze website geen webshop heeft en de illustraties per maat verschillen, kan ik niet automatisch de prijs laten berekenen. Bekijk dus de lijst vantevoren, ik zal de uiteindelijke prijs ook opgeven in de bevestigingsmail.

Voordelen: Omdat ik de prints persoonlijk kan laten printen, is het goedkoper dan de internationale webshops, dat scheelt weer. Daarnaast gaat er een veel grotere marge naar mij als maker, heel erg fijn!

(De precieze maat zal opgegeven worden in de bevestigingsmail)
(de precieze prijs zal via de mail opgestuurd worden. Zie voor afhaalpunten de prijslijst)
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin
© PetPet 2022.